Inspireras av hösten

Nu är hösten här och naturen håller på att byta skepnad från grönt till en varmare färgskala i rött, orange och gult. Låt dig inspireras av naturen när du myser inomhus regniga höstdagar. Ge ditt hem en härlig höstkänsla med vackra mattor och inredningsdetaljer som skapar ett personligt uttryck. 

Ta med dig hösten in
Förändringen från sommar till vinter ger ofta lust att dekorera och inreda hemma. En ny matta är ett enkelt sätt att skapa en helt ny känsla och stil i ett rum.

För dig som vill ha en orientalisk höstkänsla: En Kelim Afghan Old style ett perfekt val med sina naturliga och varma färgtoner.

För dig som vill ha modernare stil: Inred med skördetidens fantastiska färger. En Colored Vintage / Oriental Overdyed eller en modern designmatta i varma höstfärger kan verkligen skapa en mysig stämning när regnet piskar mot fönstren.

Vill du fortfarande hålla hösten utomhus?
Om du fortfarande vill stänga ut hösten kan årets färgtrender i grönt och blått vara ett snyggt alternativ. De piggar upp och skapar en härlig kontrast till höstfärgerna utomhus. Titta på våra unika Patchwork / Color Vintage. Vill du ta ut svängarna ännu mer kanske du ska testa en turkos eller limegrön matta. Skapa din egen personliga stil genom att blanda med konstglas i samma färg.

Oavsett vad du väljer är målet detsamma, att skapa en plats där du trivs som också som avspeglar din personlighet. Ta alltid trender, regler och inspirationstips med en nypa salt och skapa din egen stil!

Översta bilden:
1. Oriental Overdyed
2. Kelim Afghan Old Style 
3. Moderna Designmattor
4. Lotus Skulptur, gul, av Mikael Kenlind från ArtGlassVista
5. Cabana Vas av Ludvig Löfgren från ArtGlassVista 

Till höger:
Blått och grönt - Colored Vintagemattor, Ideo Grön by Mats Jonasson from ArtGlassVista