Hamadan
Upp till 40% Rabatt
Hamadan
-
Valda filter
loading
Sida av 2
150 mattor
Hamadan - upp till <b>40%</b>

Hamadan - upp till 40%

Närvaron av hantverk och historia i ett hem fungerar lite som basnoten i en fin parfym - den tillför soliditet, värme och substans. Med sina klara färger och högkvalitativa ull är Hamadan-mattorna långvariga och mångsidiga följeslagare, som fungerar lika bra med den skandinaviska stilen som en eklektisk eller modern inredning.

Varje matta är ett unikt konstverk, vävd för hand av skickliga hantverkare i byarna kring Hamadan i Iran, med hjälp av traditionella tekniker som har gått i arv i generationer. De är kända för sin hållbarhet, så de går utmärkt att placera i högtrafikerade rum och passager. Kort sagt, en klassiker – perfekt för ett modernt hem.

Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.