Handknuten Skimrande Ull/Viskos

Orient Express Matta - Grå
160x230 cm

6 838 kr
30%
9 768 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 6 838 kr
(Moms ingår)

Snabb leverans: 1 - 3 arbetsdagar

Fria returer

Klarna - Dela upp 259 kr / 36 mån

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Orient Express Matta - Grå matta från Indien.

Dessa mattor är en unik och spännande kombination av traditionell design och moderna produktionstekniker. Slutresultatet är ett unikt konstverk av högsta kvalitet.

Materialen som används är ull av hög kvalitet och bambusilke, vilket gör mattorna både slitstarka och mjuka att gå på. Valet av material ger en livfull matta med en vacker lyster, som gör sig i både moderna och traditionella miljöer.

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!
Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.