Bordstuftad Naturlig Bomull

Oceana badrumsmatta - Flerfärgad
Rund matta Ø 90 cm

519 kr
(Moms ingår)

Snabb leverans: 1 - 3 arbetsdagar

Fria returer

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Specifikationer

Art.nr CVD38781
Tjocklek ≈ 10 mm
Ursprung Indien
Lugg Bomull
Varp Bomull
Tillverkning Bordstuftad
Storlek Ø 90

Oceana badrumsmatta - Flerfärgad matta från Indien.

Tuftad badrumsmatta av mjuk och tjock bomull som gör den riktigt skön att kliva på efter en avkopplande, varm dusch. Mattan har inte latex på baksidan, vilket gör den lämplig för badrum med golvvärme.

- Maskintvätt upp till 30°C.

- Tvättas separat.

- Tål ej blekmedel.

- Hängtorkas.

- Undvik torktumling.

- Strykes ej.

- Tål ej kemtvätt.

Överskottsfibrer kan släppa vid tvätt och användning. För att ta bort eventuella överflödiga fibrer, använd en lätt borste.

Skötselråd

- Maskintvätt upp till 30°C.
- Tvättas separat.
- Tål ej blekmedel.
- Hängtorkas.
- Undvik torktumling.
- Strykes ej.
- Tål ej kemtvätt.

Överskottsfibrer kan släppa vid tvätt och användning. För att ta bort eventuella överflödiga fibrer, använd en lätt borste.

Naturlig Bomull  Naturlig Bomull

Bomull är ett naturlig textilfiber och ett lämpligt alternativ för allergiker. Det är ett starkt material som ändå känns mjukt och fungerar bra de flesta miljöer, däribland badrum och kök.

OEKO-TEX®

Denna matta är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!

Omdöme CarpetVista

4.8 av 5

Suveränt

Bra pris, snabb leverans, fint matta :)

Gabriel

Allt gick snabbt och bra. Färg och beskrivning av mattan som fanns på nätet, stämde i verkligheten. Mattan kom på tre dagar hem till dörren utan extra kostnad. Jag kunde betala med Klarna inom en månad utan extra kostnad. Man kan även returnera utan extra kostnad, vilket jag gjorde med en av mattorna. Samma dag som jag ringde till UPS, så hämtades den vid dörren. Enklare kan det inte bli!

Ruth Inga

Handlat många gånger,och aldrig blivit besviken. Stort utbud,vid retur är kundservice formidabel! Ångrar aldrig att jag gick in på er hemsidan för mer än 15 år sedan😄 Super nöjd och återkommande kund!! Aneth D.D

Aneth D D

Allt fungerade enkelt och jag kunde betala med Klarna efter att jag fått mattan. Så gillar jag att betala. Då blir det enkelt om man vill returnera, vilket jag gjorde, då jag insåg att jag behövde en större matta.

Ruth Inga

Stort urval och snabb leverans till dörren. Köpt flera mattor här och alltid varit nöjd.

Mia Alderblad

Mycket snygg matta och snabb leverans

C.N.

Jätteproffsigt

Stort utbud, många foton och bra beskrivning. Jättesnabb leverans till dörren. Superb returpolicy, beställde flera mattor, testade, och returnerade de jag inte valde utan kostnad.

OI

Superbra leverans, jättefin matta, allt sköttes exemplariskt

Ehde

Mattan kom dagen efter jag beställde den! Otroligt snabbt! Mattan väldigt bra.

Pia Nilsson

Supersnygg matta, precis som på bilden. Har köpt flera mattor genom åren hos er och är alltid lika nöjd. Pia

Pia Susann Helgesson
Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.