Handtuftad Skimrande Ull/Viskos

City Pear Matta - Terrakotta / Gul
160x230 cm

7 009 kr
(Moms ingår)

Snabb leverans: 1 - 3 arbetsdagar

Fria returer

Klarna - Dela upp 265 kr / 36 mån

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Love Terins

Love Terins

Designer Norge Norge

Love Terins är en ung svensk konstnär baserad i Oslo, Norge. Hon arbetar främst med storskaliga målningar och utforskar hur konst kan vara både en visuell och kroppslig upplevelse. Med användning av mönster, former och färgkontraster omsätter hon denna upplevelse i sin mattdesign.

Alla mattor av Love Terins

City Pear

Detta är en matta där jag ville leka med olika höjder i luggen och använda olika kvaliteter på garnet för att skapa kontraster mellan blanka och matta ytor.

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

OEKO-TEX®

Denna matta är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!Inspiration


Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.