Handtuftad Lyxig Viskos

Urban Lake - 2018
160x230 cm

6 899 kr
10%
7 666 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 6 603 kr
(Moms ingår)

Snabb leverans: 1 - 3 arbetsdagar

Fria returer

Klarna - Dela upp 261 kr / 36 mån

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Monica Martinez Sanchez

Monica Martinez Sanchez

Designer Spanien Spanien

En fotograf som blev ytdesigner är Nika Martinez och hon förälskade sig i den livfullhet och färg hon kunde använda i mönsterarbete. Med inspiration som sträcker sig från vävda textilier och stammotiv till art deco och till och med illustration, strävar Nika ständigt efter att ge glädje och lycka till sina tittare samt lära sig nya tekniker och främja sin konstnärliga talang.

Alla mattor av Monica Martinez Sanchez

Urban Lake - 2018

ABSTRAKT MÅLNING INSPIRERAD AV MIN STAD OMGIVEN AV NATUREN

Lyxig Viskos  Lyxig Viskos

Viskos är ett konstfiber som tillverkas av bomull eller cellulosa. Materialet är mycket mjukt och glansigt vilket gör att det påminner om silke. Viskos används ofta för att ge lyster åt mattor och för att framhäva detaljer på ett sätt som återfinns i silkesmattor.

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

OEKO-TEX®

Denna matta är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!
Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.