Handtuftad Lyxig Viskos

Everything Is Still Matta - Flerfärgad
160x230 cm

6 133 kr
20%
7 666 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 6 133 kr
(Moms ingår)
Endast 3 i lager

Snabb leverans: 1 - 3 arbetsdagar

Fria returer

Klarna - Dela upp 236 kr / 36 mån

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Sasha Moiseeva

Sasha Moiseeva

Designer Ryssland Ryssland

Jag är grafisk formgivare och dekoratör och jag är imponerad av meningsfulla, visuellt tilltalande lösningar på eventuella problem inom olika områden. Att tänka och skapa är en mycket värdefull och trevlig aktivitet för mig.

Alla mattor av Sasha Moiseeva

Lyxig Viskos  Lyxig Viskos

Viskos är ett konstfiber som tillverkas av bomull eller cellulosa. Materialet är mycket mjukt och glansigt vilket gör att det påminner om silke. Viskos används ofta för att ge lyster åt mattor och för att framhäva detaljer på ett sätt som återfinns i silkesmattor.

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

OEKO-TEX®

Denna matta är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!
Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.