EXTRA 10% rabatt på ALLA varor, inklusive rabatterade varor! Kod: SAVE10

Handtuftad Lyxig Viskos

Dovetail - 2018
160x230 cm

5 718 kr
20%
7 148 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 5 718 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Francesca Vedovato

Francesca Vedovato

Designer Storbritannien Storbritannien

Jag är en 23-årig grafisk formgivare med ett nyfiket och drömmande sinne. Jag är från Italien men bor för närvarande i London, där jag arbetar för en liten studio. Jag är fascinerad av konst, färg, form och handgjorda projekt.
Jag tror på detaljernas kraft och på den smarta övningen.
En bra design för mig föds av dessa värderingar.

Alla mattor av Francesca Vedovato

Dovetail - 2018

Dovetail är en avslappnande övning av former och sammanflätning, där jag lekte med former, färger och deras sammanflätningar.
Ibland är design en ren njutning;
för ögonen, för sinnet, för hjärtat.

Lyxig Viskos  Lyxig Viskos

Viskos är ett konstfiber som tillverkas av bomull eller cellulosa. Materialet är mycket mjukt och glansigt vilket gör att det påminner om silke. Viskos används ofta för att ge lyster åt mattor och för att framhäva detaljer på ett sätt som återfinns i silkesmattor.

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!
Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.