Handvävd Hållbar Ull

Reflection Matta - Beige / Grå
140x200 cm

2 267 kr
10%
2 519 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2 267 kr
(Moms ingår)

Snabb leverans: 1 - 3 arbetsdagar

Fria returer

Klarna - Dela upp 147 kr / 24 mån

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Natalia Meshcheryakova

Natalia Meshcheryakova

Designer Ryssland Ryssland

Jag tog examen från Voronezh State Architecture and Construction University. Sedan dess har jag jobbat med objekt och inredning. Jag gav lektioner i tillämpad konst till barn i en privatskola. Design för mig är en möjlighet att ge liv åt mina idéer. Därför kan jag påverka den mänskliga miljön.
En designers yrke ger en unik chans att följa vägen från skiss till slutprodukt. Detta område gör det möjligt att växa och utvecklas genom hela livet.

Alla mattor av Natalia Meshcheryakova

Reflection

Var och en av oss bearbetar allt vi ser och hör. För närvarande är vi bombarderade med visuella ikoner och information men vi kan fortfarande hitta saker som gör att vi stannar upp och ser och känner av ögonblicket. Detta är den ljusa blixten på den grå bakgrunden. Och just denna blixt speglar vår identitet och vår syn på livet.

Specifikationer

Reflection Matta - Beige / Grå matta från Indien.

Dessa mattor vävs främst i Dorri i Indien men tillverkning förekommer även i andra delar av landet. Det är en indisk kelimvävnad tillverkad i ull.

Vänligen observera att p g a tillverkningssättet kan längden på mattan variera något. Vi rekommenderar inte att du tvättar mattan på egen hand. Mattvätten bör alltid utföras av en specialist.

Läs mer om indiska mattor här...

Se ett filmklipp om Dorri

Hållbar Ull  Hållbar Ull

Ull är ett naturligt fiber och ett av de mest eftertraktade materialen vid tillverkning av mattor. Ullmattor är hållbara och tål vardagligt slitage bra. Materialet har en naturligt smutsavvisande effekt vilket gör ullmattor lätta att hålla rena. Typiskt för ull är också att materialet behåller sin form så luggen på en ullmatta reser sig lätt till sin ursprungliga form.

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!
Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.