Unik Handvävd Hållbar Ull

Kelim Konya Cicim

161x433 cm
23 595 kr
Endast 1 i lager

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Hållbar Ull  Hållbar Ull

Ull är ett naturligt fiber och ett av de mest eftertraktade materialen vid tillverkning av mattor. Ullmattor är hållbara och tål vardagligt slitage bra. Materialet har en naturligt smutsavvisande effekt vilket gör ullmattor lätta att hålla rena. Typiskt för ull är också att materialet behåller sin form så luggen på en ullmatta reser sig lätt till sin ursprungliga form.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!

Omdöme CarpetVista

4.8 av 5

Mattan stämde mot mina förväntningar. Så fin. Mer än nöjd. Snabb leverans.

Susanna L.

Jättefin matta som stämde väl överens med bilden! Anledningen till att de bara får fyra stjärnor är att mattan kom ihopvikt och inte rullad. Lite konstigt och gav så klart veck i mattan. I helhet är jag jättenöjd annars!

Hej hejsson

Amazing quality carpet. Thanks for smooth business.

Anel Karlsson

Enkel att ha att göra med. Super snabb leverans

53:rd steet

Mycket god service!

Helena P.

alltid snabb och bra information och leverans. Alltid varit nöjd efter köp

Michael Svensson

Jag hittade mattan jag sökte i rätt färg och storlek. Enligt uppgift ska den vara använd tidigare men det syntes inte. Skicket var väldigt bra och jag är otroligt nöjd!

Linda A.

Allt stämde: foton, leveranstid, mattornas kvalitet, betalning och bemötande.

Helena

Jag sökte mattor och fann dem! Men skulle de överensstämma med företagets färgbeskrivning? Javisst gjorde de. Jag fick mina mattor levererade och med spänning öppnade jag de väl förpackade mattorna. Och vad fann jag? Jo, två vackra mattor med färger som stämde helt med CarpetVistas beskrivning. Så, nu är de placerade där de ska vara och jag är JÄTTENÖJD med mina två smycken som ligger på golven och där jag ska vårda dem på bästa sätt! Och Tack för snabb leverans!

Birgitta s.

Mycket nöjd! Snabb leverans o mattan var väl överensstämmande med bilden. Så fin. Handlat flera mattor genom åren och alltid belåten.

Maria Susanne