Handvävd

Ariel Matta - Ljusgrå / Off white
Inomhus / Utomhus
200x300 cm

4 632 kr
10%
5 147 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 4 632 kr
(Moms ingår)
Endast 1 i lager

Snabb leverans: 1 - 3 arbetsdagar

Fria returer

Klarna - Dela upp 188 kr / 36 mån

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Ariel Matta - Ljusgrå / Off white matta från Indien.

PET- Yarn Kelim-mattor är handvävda från återvunna PET-flaskor, vilket ger ett material som gör att mattan tål våta förhållanden. Därför passar mattorna lika bra utomhus som inomhus under matbordet eller i vardagsrummet. Dessa dubbelsidiga unika mattor har vackra färger och eleganta designs. Håll din matta fräsch och genom att dammsuga och lufta regelbundet. Om en olycka inträffar ska du omedelbart ta bort fläckar med en lätt fuktad trasa.


Mattan är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. För bästa hållbarhet, låt inte mattan vara fuktig under lång tid utan att låta den torka upp. På detta sätt skyddar du både mattan och ytan.

Återvunnen polyester  Återvunnen polyester

100% polyester (PET) från uttjänta men återvunna PET-flaskor ger ett material som är mjukt och behagligt att gå på. PET-flaskor som återvinns och får nytt liv i form av textilfibrer hjälper även till att minska förbrukningen av nya resurser samt värna om miljön

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!
Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.