Låt vår inredningsarkitekt hjälpa dig välja rätt matta!

Vi har kompletterat vår kundtjänst med en professionell inredningsarkitekt som står till ditt förfogande. Allt du behöver göra är att svara på ett par enkla frågor och skicka oss en bild av det rum där du vill ha mattan.

Vi väljer ut ett antal mattor som passar och skickar en sammanställning till din e-post. Tjänsten är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte att köpa någonting. Vår inredare kommer att besvara er förfrågan på antingen Engelska eller Svenska beroende på dina språkpreferenser.

Välj bild

Drag filer hit eller klicka för att ladda upp.
x meter

För att du skall få rätt storlek på din matta är det viktigt att vi vet hur stort ditt rum är. Det kan vara svårt att via ett fotografi exakt bedöma rummets storlek.

Du måste ange en riktig e-postadress.

Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.