Vi hittade ingenting. Men ge inte upp, vi har fler än 36000 fina mattor! Kontakta gärna vår kundtjänst om du inte hittar mattan du letar efter

148x205 cm

Unik Handknuten Skimrande Ull/Silke
Tabriz#60 Raj silkesvarp Signature : Faraji matta AXVZZH158
Visa mattan i ditt rum
52 297 
32%
76 908 
Butikspris: 127 667 
Specifikationer
Art.nr AXVZZH158
Knuttäthet ca 640 000 knutar per m²

Du kan själv enkelt räkna knuttätheten. Räkna knutarna lodrätt och vågrätt på 1 cm, multiplicera antalen med varandra. Multiplicera sedan summan med 10.000, det ger antalet knutar per m².

Vissa aktörer på marknaden överdriver knuttätheten så för att veta att du inte jämför äpplen med päron vid en prisjämförelse kan det vara klokt att själv kontrollräkna. De flesta av CarpetVistas mattor har baksidan fotograferad med en linjal för att du enkelt skall kunna se knutkvaliteten och räkna fram den exakta knuttätheten innan du bestämmer dig för en matta.

Tjocklek ≈ 8 mm
Ålder Nutida 0-20 år (inte använd)
Ursprung Persien / Iran
Lugg Ull/Silke
Varp Silke
Tillverkning Handknuten
Handknutna mattor som tillverkas av specialiserade mattvävare som knyter knutar för att bilda rader av lugg, antingen genom att skära varje enskild knut eller en hel rad knutar. Handknytning är tidskrävande och möjliggör invecklade mönster.
Även kallad Tabriz, Täbriz, Tabris, Täbris, Tebriz, Tebris
Storlek 148x205

Mattan är knuten/vävd för hand, det innebär att viss avvikelse i storlek, tjocklek, mönster och form kan förekomma. Detta gäller särskilt nomad- och bymattor.

Beskrivning

Frågor?

Har du några frågor angående mattan, tveka inte utan fråga oss. Vi svarar gärna på alla frågor.Erbjudanden