Vi hittade ingenting. Men ge inte upp, vi har fler än 44000 fina mattor! Kontakta gärna vår kundtjänst om du inte hittar mattan du letar efter

Mashad

Mashad matta AXVZZZL455

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Unik
Handknuten

Produkten tillhör följande erbjudande:
Art.nr AXVZZZL455
Knuttäthet ca 160 000 knutar per m²

Du kan själv enkelt räkna knuttätheten. Räkna knutarna lodrätt och vågrätt på 1 cm, multiplicera antalen med varandra. Multiplicera sedan summan med 10.000, det ger antalet knutar per m².

Vissa aktörer på marknaden överdriver knuttätheten så för att veta att du inte jämför äpplen med päron vid en prisjämförelse kan det vara klokt att själv kontrollräkna. De flesta av CarpetVistas mattor har baksidan fotograferad med en linjal för att du enkelt skall kunna se knutkvaliteten och räkna fram den exakta knuttätheten innan du bestämmer dig för en matta.

Tjocklek ca 10 mm
Ålder Gammal 20-50 år
Ursprung Persien / Iran
Lugg Ull
Varp Bomull
Tillverkning Handknuten
Handknutna mattor som tillverkas av specialiserade mattvävare som knyter knutar för att bilda rader av lugg, antingen genom att skära varje enskild knut eller en hel rad knutar. Handknytning är tidskrävande och möjliggör invecklade mönster.
Även kallad Meshed, Maschad, Meszhed, Mashhad
Storlek 292x390

Mattan är knuten/vävd för hand, det innebär att viss avvikelse i storlek, tjocklek, mönster och form kan förekomma. Detta gäller särskilt nomad- och bymattor.

Butikspris
50 709 kr


Frågor?

Har du några frågor angående mattan, tveka inte utan fråga oss. Vi svarar gärna på alla frågor.

29 829 kr - 32% =

20 236 krErbjudanden