Handtuftad Skimrande Ull/Viskos

In the Woods - 2018
160x230 cm

5 512 kr
20%
6 890 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 5 512 kr
(Moms ingår)

Snabb leverans: 1 - 3 arbetsdagar

Fria returer

Klarna - Dela upp 216 kr / 36 mån

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Emma Matilda Bengtsson

Emma Matilda Bengtsson

Designer Sverige Sverige

Jag är textil- och grafisk formgivare, utbildad på Konstfack University College of Arts, Crafts and Design i Stockholm. Jag arbetar i huvudsak med mönster för textila ytor genom stickning, screenprintning och vävning och att ge liv åt en yta är det som driver mig mest.

Alla mattor av Emma Matilda Bengtsson

In the Woods - 2018

Mattan "I skogen" är skapad utifrån det ljusspel som naturen ger, dess mönster och repetition men också förmåga till oändlig variation.

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!
Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.