Ardebil matta AXVZZZZQ1235

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Ardebil

63x105 cm Unik Handknuten

Art.nr AXVZZZZQ1235
Knuttäthet ca 160 000 knutar per m²

Du kan själv enkelt räkna knuttätheten. Räkna knutarna lodrätt och vågrätt på 1 cm, multiplicera antalen med varandra. Multiplicera sedan summan med 10.000, det ger antalet knutar per m².

Vissa aktörer på marknaden överdriver knuttätheten så för att veta att du inte jämför äpplen med päron vid en prisjämförelse kan det vara klokt att själv kontrollräkna. De flesta av CarpetVistas mattor har baksidan fotograferad med en linjal för att du enkelt skall kunna se knutkvaliteten och räkna fram den exakta knuttätheten innan du bestämmer dig för en matta.

Tjocklek ≈ 8 mm
Ålder Nutida 0-20 år (inte använd)
Ursprung Persien / Iran
Lugg Ull
Ull är ett naturligt fiber och ett av de mest eftertraktade materialen vid tillverkning av mattor. Ullmattor är hållbara och tål vardagligt slitage bra. Materialet har en naturligt smutsavvisande effekt vilket gör ullmattor lätta att hålla rena. Typiskt för ull är också att materialet behåller sin form så luggen på en ullmatta reser sig lätt till sin ursprungliga form.
Varp Bomull
Tillverkning Handknuten
Handknutna mattor som tillverkas av specialiserade mattvävare som knyter knutar för att bilda rader av lugg, antingen genom att skära varje enskild knut eller en hel rad knutar. Handknytning är tidskrävande och möjliggör invecklade mönster.
Även kallad Ardabil
Storlek 63x105

Mattan är knuten/vävd för hand, det innebär att viss avvikelse i storlek, tjocklek, mönster och form kan förekomma. Detta gäller särskilt nomad- och bymattor.

2 015 kr
Butikspris:
2 400 
Reserverad
30 dagars öppet köp

Frågor?

Har du några frågor angående mattan, tveka inte utan fråga oss. Vi svarar gärna på alla frågor.Erbjudanden

UTMÄRKT
9.5 av 10
4781 kunder har skrivit ett omdöme på Trustpilot
2019-09-14
Lillemor
Jättesnygga mattor men tyvärr var…
Jättesnygga mattor men tyvärr var färgen inte bra. Passade inte resten av inredningen
2019-09-14
Bjae
Bra matta till bra påris.
Bra matta till bra påris.
2019-09-14
Milla S.
Bra kundservice
Bra kundservice! Snabb leverans!
2019-09-13
Josefine J.
Vacker Gabbeh med fin lyster vi är helt…
Vacker Gabbeh med fin lyster vi är helt nöjda. .
2019-09-13
Rita R.
Bakhtiari-mattan var ännu läckrare i…
Bakhtiari-mattan var ännu läckrare i färgerna i verkligheten. Otroligt fin! Något att vila ögonen på i reklampauserna på TV!
2019-09-13
Sanna
Beställde 2 kelimmattor
Beställde 2 kelimmattor; den ena (gammal) och den andra nyproducerad. Vi är så nöjda! Bildens stämmer väl överens med verkligheten, snabb och smidig leverans! Rekommenderas👍🏻
2019-09-13
Agnetha Winther Kempe
Efter god service vid kontakt om retur…
Efter god service vid kontakt om retur tidigare köpt matta fick jag hjälp o tips om vad jag borde välja istället . Följde rådet o mattan har anlänt och det var precis vad jag ville ha!😊 Härligt tjock ullmatta till ett mycket bra pris 👍 Kommer att handla igen
2019-09-13
Jessica j.
Jättefin matta och motsvarar bild
Jättefin matta och motsvarar bild, så nöjd
2019-09-13
Linda
Supersnabb leverans & fin matta!
Supersnabb leverans! Första beställningen fick jag returnera då mönstret inte passade så bra som jag hade hoppats. Väldigt smidig & kostnadsfri retur (UPS kom och hämtade paketet här hemma). Jättenöjd med mattan i leverans två. Helt perfekt!! Carpetvista rekommenderas varmt!
2019-09-12
Helena
Du känner dig trygg som kund
Du känner dig trygg som kund. Allt från information innan köpet, bekräftelse och info i samband med köp och slutligen leverans. Kan inte ge annat än bästa betyg!
Dela denna matta.
Tipsa en kompis