Välkomna våren med en färgglad matta

Våren står nu inför dörren och efter en lång vinter känner vi alla ett behov av att omge oss med starka färger och intressanta mönster. Färg i vardagen och framförallt i vår inredning ger oss ny energi och hjälper till att väcka oss ur vår dvala. 
Med nya årstider kommer nya trender. Under vår- och sommarmånaderna ser vi mycket inslag av starka blockfärger och lekfulla inredningsdetaljer. Man kan enkelt ta in olika accessoarer i spännande och glada färger för att väcka liv i våra hem. 
Vill man ta det ytterligare ett steg är det naturliga valet att man tar in klara färger i mattor och textilier.

När väl vårstädningen är klar så varför inte förnya ditt hem med en vacker färgglad matta, exempelvis en multifärgad Patchwork eller varför inte en handknuten nomad matta i någon spännande färg ex. Ghashgai, Lori eller Afshar.  
För den som söker en matta med en modernare framtoning, är en handtuftad design matta med inslag av starka blockfärger eller en enfärgad Handloom Fringes de självklara valen. 
Detta är ett naturligt sätt att skapa en spännande kontrast till vårt annars så gråa svenska folkhem och välkomna våren in i våra hem.

Bild1: Mediatarde carpet designad av Marta Pineda

Bild2: Play Handtufted - Pink carpet designad av Sara Larsson 

För mer information, besök vår hemsida www.CarpetVista.se


Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.