Tre olika stilar i ett och samma rum

Har du planer på att förändra ditt vardagsrum men har en begärnsad budget att röra dig med? Ibland är det de små detaljerna som gör den riktigt stora skillnanden!  

En till synes enkel matta kan förändra hela intrycket av ditt rum och vi beslutade oss för att välja tre helt olika mattor och sedan placera dessa i samma rum och resultatet är häpnadsväckande.

Elegant och klassiskt  

En persisk mattan är ett perfekt val om du vill skapa en klassisk framtoning i rummet. Rummet känns ombonat, stilrent och den persiska mattan tillför även den där lilla extra färgklicken i rummet.

Bohemiskt   

En av de starkaste trenderna just nu är den bohemiska trenden och en Kelim matta i kombination med en Ottoman skapar en modern men samtidigt jordnära känsla I rummet.

Stilrent och modernt  

För den som eftersträvar en lättsam och modern atmosfär i rummet så är vårt tredje val av matta ett utmärkt exempel. En enkel, mjuk matta med modern design är idealisk för att skapa ett minimalistisk men ändå inbjudande rum. 

Att välja en ny matta för rummet är alltså ett enkelt knep om du vill ändra hela stilen i rummet. Att även byta ut andra detaljer i rummet, så som tavlor och dekorativa inredningsdetaljer kan även hjälpa till att förstärka just den stil som du eftersträvar.

Bild 1. Kerman matta
Bild 2. Kelim Afghan Old style och Ottoman
Bild 3. Designmattan Chill  
Se även andra spännande modeller på www.carpetvista.se


Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.