Med inspiration från havet

Det är få människor som inte uppskattar sommaren! Solskenet, färgerna i naturen, värmen och lukterna. Det är utan tvekan den mest avkopplande årstiden på året. En stark trend just nu är att dekorera och inreda i marint tema. Ljusa färger med blå färgnyanser i kombination med marina inredningsdetaljer är ett bra sätt att fräscha upp inredning och låta hela hemmet andas.

Ett bra sätt att återskapa känslan av strand- och hav inomhus är genom att inreda ett av rummen med en randig blå matta, ljust färgade möbler i kombination med inredningsdetaljer av trä. 

För att uppnå en marin-inspirerad miljö i rummet så kan du med fördel dekorera med fyrtorn, strandskyltar, målningar inspirerade av havet och varför inte små modellbåtar i trä.  

Med enkla medel kan du skapa en avslappnande miljö i så väl sommarstugan som i det vanliga bostadshuset och samtidigt hänga med i den senaste trenden 

1. Cotton Stripe matta från CarpetVista i marint tema
2. Flower Fishes av Kjell EngmanArtglassVista
3. Designmatta av Giulia Sola. Du kan läsa mer om bloggen.


Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.