Mitt golv är min grannes tak

Klackarna i taket..

Alla som bott i lägenhet kan säkert känna igen sig i begreppet ”klackarna i taket”. Att höra grannen ovanför gå i klackar eller skor med ljudlig klack kan verkligen gå en på nerverna. En matta har en naturlig ljuddämpande effekt och är på så vis både kostnadseffektivt samt ett dekorativt alternativ.

Varför inte slå två flugor i en smäll genom att tänka på grannarna en våning ner och samtidigt bättra på inredningen med en mysig matta? Vare sig du föredrar en Shaggy med lång lugg, en Persisk Gabbeh med tätt lugg eller en Kelim utan lugg så kommer denna att dämpa ljudet från klackar avsevärt.

Om man ska satsa på en enda matta som täcker stora ytor eller om man ska matcha flera små mattor är naturligtvis en smaksak men med hjälp av relativt små medel så kan man skapa en ombonad miljö och samtidigt verka för en god relation med grannen nedan.

Varför inte tänka steget längre och kanske ge bort en matta till grannen ovanför dessutom? 

Se exempel på Indiska Gabbehmattor här


Få 15% rabatt

Prenumerera nu och få 15% rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.